Tineri cu suflet ca pîinea

Astăzi, 12 aprilie, elevii liceului „Ștefan cel Mare” au adunat coletele alimentare ce  vor fi distribuite bătrânilor singuratici. Amintim că, săptămâna precedentă ei au participat la lecția de solidaritate din cadrul Campaniei  „Masa Bucuriei” și, benevol, au luat acasă pungile promoționale pentru a face o donație de produse alimentare.

Vă  împărtășim emoțiile pe care le-au trăit acești adolescenți în momentul când au dăruit ceva unor persoane aflate în dificultate. În pungile promoționale din imagini se află mai mult decât niște produse alimentare, acolo e o parte din bunătatea sufletelor lor și din milostenia familiilor din care vin, e dorința lor de a schimba  viața unui om și  de a dărui speranță.

Începând cu 18 aprilie, produsele alimentare colectate în urma lecțiilor „E timpul să ajuți un bătrân singuratic!” vor fi distribuite bătrânilor singuratici, beneficiari ai stabilimentelor sociale, aflate în componența organizației, iar  toate clasele implicate în acțiune vor primi poze de la activitățile desfășurate în cadrul campaniei. Până la moment au participat la lecția de solidaritate cca 135 de elevi din 6 licee.