Ludobus

Domeniul: sprijinul comunităților

Start: 2021

Scopul: Este un serviciu inovativ de educație nonformală, menit să ofere copiilor din localitățile rurale, în mod special, accesul la joc și educație.

Ludobusul este un microbus dotat cu o ludotecă de jocuri pentru toate vârstele. Grație implicării unei echipe de voluntari, copiii au posibilitatea să participe la jocuri în aer liber și ateliere de creație

Proiectul Ludobus este un exemplu despre cum educația poate fi transformată într-o experiență captivantă și bine structurată. Prin intermediul jocurilor și activităților, copiii sunt învățați să fie conștienți de riscuri și să adopte comportamente sigure, pregătindu-se astfel pentru un viitor securizat și luminos.

Programele interactive și captivante desfășurate în cadrul Ludobusului sunt realizate de voluntarii de la Young Diaconia, o echipă de tineri ingenioși și implicați. Acești tineri reușesc să creeze un mediu propice pentru descoperire și joacă în aer liber. Copiii au ocazia să se bucure de aventură și să își dezvolte abilitățile într-un mod distractiv, învățând în același timp lecții valoroase pentru viață.

Fii și tu un promotor al binelui, ajută-ne să ajungem la cât mai mulți copii, care au nevoie de bucurie la ei acasă.
Pentru orice colaborare ne puteți contacta la numărul de telefon: 067 504 787

Partenerii Proiectului

galerie

Ajută cu Diaconia

Serviciu disponibil 24/365

Îți mulțumim că ai manifești interes față de programele noastre

Donează offline

Împreună putem identifica modalitatea concretă în care să ajuți cu Diaconia.
Contactează-ne:
061 058 777