Ludobus

Domeniul: sprijinul comunităților

Start: 2021

Scopul: Este un serviciu inovativ de educație nonformală, menit să ofere copiilor din localitățile rurale, în mod special, accesul la joc și educație.

Ludobusul este un microbus dotat cu o bibliotecă de jocuri pentru toate vârstele. Grație implicării unei echipe de voluntari, copiii vor avea posibilitatea să participe la jocuri în aer liber și ateliere de creație

Proiectul a fost creat ca urmare a unei necesități indentificate în localitățile rurale în mod special, unde copiii au un acces limitat la jocuri și activități extrașcolare.

De asemenea, pentru voluntarii Diaconiei, Ludobusul reprezintă o nouă zonă în care să facă voluntariat pe parcursul anului, punând creativitatea lor în slujba comunităților, obținând totodată noi abilități și oportunități de creștere.

Într-un parteneriat de Responsabilitate Socială Corporativă, Premier Energy Distribution acoperă costurile logistice pentru 10 ateliere livrate de Ludobus. În cadrul lor, programul pentru copii va implica și activități de educație electrică.

Proiectul este sprijinit de Caritas Viena și Caritas Ambrosiana.

Partenerii Proiectului

galerie

Ajută cu Diaconia

Serviciu disponibil 24/365

Îți mulțumim că ai manifești interes față de programele noastre

Donează offline

Împreună putem identifica modalitatea concretă în care să ajuți cu Diaconia.
Contactează-ne:
061 058 777