Campania de Crăciun

Campania are scopul de a susține cuplurile mamă-copil aflate în situații de criză, asistate în cadrul programului „În brațele mamei”.

Un proiect naţional de solidaritate şi implicare în susţinerea cuplurilor mamă-copil asistate de organizaţie pe parcursul întregului an. 


În perioada decembrie-ianuarie, publicul larg pot afla istoriile de viaţă impresionante ale mamelor care au curajul să-şi crească pruncii alături în pofida unor dificultăţi greu de imaginat. Mame orfane, minore, rămase singure pe lume în momentul în care ar trebui să trăiască doar bucuria maternităţii. 

În acest sens, sunt organizate mai multe acțiuni de sensibilizare și colectare de fonduri. Toţi cei care sunt marcați de istoriile de viaţă publicate în timpul campaniei, echipe și familii, se implică în campanie prin acţiuni, precum: târguri de caritate, donaţii online/terminale, evenimente în echipă, felicitări personalizate, colecte de produse, etc.

Graţie gesturilor de bunătate ale fiecăruia dintre Dumneavoastră:

0%

au fost asigurate nevoile de produse de igienă și fonduri pentru un trimestru de activitate al Centrului Maternal ,,În brațele mamei”

Impact

0%

cca 400 de familii aflate în situaţie de vulnerabilitate din întreaga ţară au primit pachete cu produse alimentare, rechizite şi dulciuri

0%

sute de familii au fost sprijinite în comunitate prin intermediul Centrului de consultanță

galerie

Ajută cu Diaconia

Serviciu disponibil 24/365

Îți mulțumim că ai manifești interes față de programele noastre

Donează offline

Împreună putem identifica modalitatea concretă în care să ajuți cu Diaconia.
Contactează-ne:
061 058 777