23Feb

Eveniment de responsabilitate socială pentru 200 de copii

200 de copii din 5 raioane, au avut parte sâmbătă, 11 ianuarie, de o sărbătoare dedicată tradițiilor de iarnă, jucat de actorii de la Teatrul municipal de păpuși „Guguță”. Evenimentul a fost organizat de către Premier Energy Moldova în parteneriat cu Diaconia, pentru copiii asistați în sate.
La Teatrul municipal de păpuși „Guguță”, unde a avut loc manifestarea, copiii au urmărit fascinați jocul inspirat al actorilor în spectacolul „Sărutul de gheață”. A urmat o lecție de securitate electrică, ținută de reprezentanții întreprinderii „Premier Energy Distribution”, în cadrul căreea copiii au învățat regulile unui comportament fără riscuri în raport cu energía și instalațiile electrice. După aceasta ei au fost implicați de animatori în diferite jocuri și distracții, toți alegându-se cu cadouri dulci și gustoase.

„Colaborarea noastră dintre Premier Energy și Diaconia se înscrie firesc în activitățile noastre din ultimele două decenii în beneficiul persoanelor cu nevoi speciale, al familiilor nevoiașe și al tinerilor în general. Aceasta se înscrie în politica social corporativă a companiei noastre. I-am adus la teatru și le oferim această sărbătoare magică. În afară de aceasta dorim să le vorbim despre securitatea ELECTRICĂ, despre normele de securitate în raport cu energia electrică și instalațiile electrice”, spune Veronica Moraru, manager Relații Externe și Comunicare „Premier Energy”.

„Astăzi avem peste 200 de copii care au venit poate pentru prima dată la Chișinău și la teatru. Este o acțiune pe care am început-o cu mai multe companii ca să vedem cum își poate manifesta fiecare bucuria de împărtășire de sărbători și iată că cu Premier Energy am reușit să organizăm acest act cultural. Este poate primul act cultural din viața lor, sunt copii veniți din zona centru, acolo unde Premier Energy își desfășoară activitatea”, ne-a declarat Igor Belei, Director executiv Diaconia.

Minunile pentru copii se produc foarte simplu, când există deschidere și convingerea că binele salvează omenirea.