23Feb

Cu fiecare articol Florentino Delure ajută un copil să crească “În brațele mamei”

Actele de binefacere aduc o satisfacție sufletească fiecăruia dintre noi, astfel încât ajutând oamenii ce au cu adevărat nevoie putem să ne simțim mândri și responsabili devenind un exemplu de urmat.  În perioada 12.08.2019 – 30.09.2019 compania Florentino Delure participă la un act de caritate în care orice persoană se poate alătura și poate face o faptă bună.

Efectuând o cumpărătură,  3% automat se atribuie spre Misiunea Socială “Diaconia” care este unicul centru specializat în asistenţa mamelor minore, iar prin intermediul proiectului ne propunem să-i oferim fiecărui copil şansa de a creşte alături de mamă şi s-o sprijinim prin asistenţă complexă. Bucuria rezultă din fapte și emoții dăruite , e un simțământ ce rezultă din starea de bine și pacea interioară. 

Procurând un costum pentru bărbați sau dameaccesorii personalizate de la Florentino Delure ai parte de o unicitate și plăcere reieșind din calitatea stofelor și serviciilor prestate. Împreună putem face un bine, schimbăm percepția și ajutăm prin contribuția financiară dar și prin emoțiile sincere ale copiilor neajutorați.