Companiile din Republica Moldova au posibilitatea să participe la un webinar privind modalitățile de prevenire a răspândirii COVID-19 la locul de muncă

Răspândirea virusului COVID-19 a influiențat activitatea companiilor și a impus o conduită specială la locurile de muncă.

Întreprinderile, angajatorii și partenerii sociali au fost puternic afectați de criză, de aceea sunt nevoiți să pună în aplicare noi proceduri și practici pentru minimizarea riscului de contaminare la locul de muncă și pentru asigurarea securității și sănătății angajaților.

În acest context, speciliștii în domeniul epidemiologiei și igienei ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițeanu” împreună cu Misiunea Socială ”Diaconia” vă invită la un webinar on-line de informare privind măsurile sigure și eficiente de prevenție a noului virus. Acestea vor contribui la minimalizarea riscului de contaminare, atât al angajaților companiilor, cât și al membrilor familiilor acestora.


Acest webinar își propune să ofere informații generale cu privire la:
– Modalitățile de prevenire a răspândirii COVID-19 la locul de muncă;
– Reîntoarcerea în siguranță a angajaților la locul de muncă;
– Suprimarea infectării cu virusul COVID-19.

Înscrie-te în la una dintre sesiuni:

7 iulie, ora 10:00 – 11:30

8 iulie, ora 15:00 – 16:30

Aplică aici:

10 participanți din cadrul webinarului vor avea posibilitatea de a beneficia de asistență individuală cu elaborarea unui plan persoanlizat de măsuri antiepidemice în companie.

Igor Belei, directorul Misiunii Sociale „Diaconia”: Pandemia înseamnă şi o emergență sanitară şi socială, din acest motiv am iniţiat acest proiect. Graţie activităţilor pe care le vom derula  vom oferi şanse oamenilor care nu şi-au pierdut locul de muncă, să-l păstreze şi în perioada pandemiei. Acest demers se înscrie în preocuparea Diaconiei pentru siguranţa familiei, din acest motiv vom acorda prioritate agenţilor economici care au mulţi angajaţi şi acces limitat la servicii specializate de formare în domeniu.”

Și pentru că fiecare angajat este membrul unei familii, un loc sigur de muncă garantează siguranța copiilor, părinților și a celorlalte rude.

Securitatea financiară a familiei reduce riscul de vulnerabilitate, iar cunoașterea și respectarea măsurilor preventive la locul de muncă în condițiile actualei situații epidemiologice, fortifică sănătatea și siguranța fiecăruia.

Pentru detalii: 061 058 777