Alege o pungă ecologică specială și donează 3 prânzuri pentru bătrâni

În această săptămână, am lansat o nouă posibilitate de susținere a intervenției noastre pentru bătrâni-torbițele eco, un produs de solidaritate, valoarea căruia este echivalentă cu 3 prânzuri calde pe care Diaconia le livrează la domiciliu. Punga ecologică are dimensiunea 38×34 cm, este de culoare neagră și este disponibilă cu 3 tipuri de mesaje.

Dar din dar se face rai”
„Omul sfințește locul”
„Bine faci, bine găsești”

Comandă o pungă ecologică accesând acest buton. Dăruiește mese calde bătrânilor aflați în dificultate.

Vă mulțumim!

 


În 2005 organizaţia a lansat în Chişinău serviciul de cantină socială mobilă, unde zilnic, cca 160 de oameni nevoiaşi beneficiau de o masă caldă gratuită oferită de voluntari. Odată cu începutul perioadei de epidemie, acest tip de serviciu a fost întrerupt, dar Diaconia continuă să ofere pachete alimentare la domiciliul bătrânilor singuri şi familiilor aflate în dificultate, precum şi mese calde la domiciliul celor mai grave cazuri în Chişinău.

Din martie, graţie sprijinului donatorilor, au fost asistaţi cca 1500 de oameni. Aceste pungi ecologice reprezintă o posibilitate de a susţine acest demers în continuare: cu fiecare produs, cumpărătorul va dona 3 mese calde pe care voluntarii noştri le vor duce la oamenii nevoiaşi din Chişinău. Acest gest de solidaritate ne va ajuta să fim în continuare alături de cei pentru care prânzul acesta e unica masă pe care şi-o pot permite. #Ajută cu Diaconia.

Contacte

galerie

Ajută cu Diaconia

Serviciu disponibil 24/365

Îți mulțumim că ai manifești interes față de programele noastre

Donează offline

Împreună putem identifica modalitatea concretă în care să ajuți cu Diaconia.
Contactează-ne:
061 058 777