Voluntarii noştri sunt oameni minunaţi, care trăiesc bunătatea prin implicare. Fiecare dintre ei ne inspiră, au un aport valoros în proiectele noastre şi îi considerăm exemple de generozitate, pasiune şi dedicare necondiționată.

Zilnic, cca 120 de voluntari de diferite vârste se implică în activităţile Diaconiei din întreaga ţară, iar în campania de Paşti avem alături cca 1000 de voluntari.

De ce să fii voluntar în
proiectele Diaconiei:

 • Organizaţia este acreditată ca instituţie gazdă pentru activităţile de voluntariat. Prin implicare constantă, poţi primi un carnet de voluntar.

 • Intervenim în creşterea capacităţii voluntarilor noştri: fiind voluntar în Chişinău sau în teritoriu, în activităţi zilnice sau ocazionale, vei putea beneficia de formări în domenii precum: animaţie, relaţionarea cu copiii, comunicare, etc.

 • Grație efortului tău poți schimba radical viața oamenilor pe care îi ajuţi: masa caldă pe care o ducem la domiciliul bătrânilor, pentru mulţi dintre ei este unica în acea zi; copiii care participă la taberele de vară, sunt prima dată într-o tabără adevărată.

  Informația personală

  Nume:

  Prenume:

  Email:

  Telefon:

  Adresa:

  galerie

  Ajută cu Diaconia

  Serviciu disponibil 24/365

  Îți mulțumim că ai manifești interes față de programele noastre

  Donează offline

  Împreună putem identifica modalitatea concretă în care să ajuți cu Diaconia.
  Contactează-ne:
  061 058 777