23Feb

Global Store dăruieşte joc şi bucurie copiilor din programele Diaconiei

Ca rezultat al voluntariatului corporativ și responsabilității sociale, copiii din proiectele Diaconiei au  primit daruri pentru școală și pentru activități de joacă.

În cadrul campaniei ,,Ajută un copil să meargă la școală”, cu fiecare articol din categoria rechizite școlare procurate în magazinul Global Store – clienții au ajutat mai mulți copii să meargă la școală. 

Natalia Neagu, responsabil marketing: ,,În acest an, pregătirea pentru școală va fi una specială, atât pentru echipa GS, cât și pentru cumpărătorii noștri pentru că împreună vom asigura 50 de copii din familii nevoiașe cu ghiozdane noi și

rechizite pentru școală, iar alți 1 copii vor beneficia de rechizite școlare. Acesti copii vin zilnic la centrele sociale ale Diaconiei.”

În urma acestei acțiuni, 60 de copii au mers la școală cu rechizite și ghiozdane noi.

Diana Avram, pr & fundraising: ,,Pentru familiile beneficiare ale acestui proiect, un ghiozdan nou este un lux, iar pentru copii este un vis. Ne bucurăm că tot mai multe companii aleg să susțină prin activitatea lor proiecte sociale cu impact.

La fel, în cadrul taberei de vară din Ștefan Vodă, a fost organizată ,,O zi de joc cu Global Store”.  Echipa a oferit daruri și au petrecut o zi distractivă cu copiii.