17Jun

Diaconia a oferit diplome de mulțumire companiilor și promotorilor care s-au implicat în Campania de Paști „Masa Bucuriei”

În semn de recunoștință pentru echipele și promotorii care s-au implicat cu dăruire în Campania de Paști „Masa Bucuriei”, pe data de 14 iunie, Diaconia a organizat un eveniment special.

Evenimentul a avut loc în incinta sucursalei maib parc din Chișinău și a adunat cca 50 de invitați pentru a celebra împreună eforturile comune care au contribuit la succesul colectei naționale de produse alimentare neperisabile „Masa Bucuriei”, organizată pe 27 aprilie. La finalul evenimentului, în semn de recunoștință pentru implicarea valoroasă în Campania de Paști „Masa Bucuriei”, toți participanții au primit diplome de mulțumire.

Într-o atmosferă caldă și plină de emoții, invitații și-au împărtășit poveștile și experiențele trăite în cadrul colectei, iar acestea au subliniat impactul valoros al campaniei „Masa Bucuriei” asupra comunității și au evidențiat spiritul de solidaritate care a însuflețit această inițiativă. Fiecare istorie a dezvăluit atât provocările întâmpinate, cât și bucuria de a contribui la o cauză nobilă.

 „În cea de-a 15-a ediție a campaniei de Paști „Masa Bucuriei” am reușit, împreună, să colectăm 57 de tone de produse alimentare și a fost așa de firesc, a fost atât de ușor, a fost așa pentru că am avut și oameni adulți, oameni care înțeleg lucrurile și ne-a fost ușor să punem umărul și să creăm un lanț de bunătate. Pentru noi campania „Masa Bucuriei” este o încercare de a permanentiza acest bine an de an și iată că ne reușește. Este pentru prima data când avem această comuniune și comunitate de oameni adulți care au reușit să iasă din rutina sa și să-și dedice timpul pentru ceva necunoscut, dar atât de important”Belei Igor, Director Executiv, Misiunea Socială „Diaconia”

„Lumea se schimbă prin exemplu nu prin vorbă și voi sunteți un exemplu foarte bun. Sunt sigur că la anul viitor o să fim mult mai mulți și vom înmulți faptele bune”, Marco Balerini, promotor campania de Paști „Masa Bucuriei”.

Dorim să mulțumim prietenilor de la Diaconia, pentru că, cu adevărat, avem o colaborare de câțiva ani și deja vă considerăm prieteni. Vă mulțumim pentru oportunitatea pe care ne-ați oferit-o de a participa la colecta națională. Noi cu multă energie am participat și am adus bucurie. Vă mulțumim pentru ocazia de a face bine pentru atâția oameni”, echipa din cadrul companiei Premier Energy

„Lucrurile se mișcă cu adevărat atunci când oamenii se pot uni și voi ați reușit atât de frumos să aduceți atât de multă lume bună împreună, pentru asta vă mulțumesc. Am gândit împreună, am simțit împreună și nu doar cei peste 1000 de voluntari, dar și toți oamenii care s-au alăturat acestei campanii, toți oamenii care au venit să doneze. Fiecare om care a luat o pungă de la noi – am simțit că este în același gând cu noi și chiar dacă nu a știut cui anume o să doneze cu siguranță emoțiile lui au ajuns în punguța aceea la cine a trebuit să ajungă și a însemnat un sentiment cald de apropiere. Mulțumesc tuturor pentru tot ce ați făcut,” Sorina Obreja, promotoare campania de Paști „Masa Bucuriei”.

Participăm la masa bucuriei pentru al doilea an. Anul acesta am avut și mai multă motivație și am primit o mare satisfacție împreună cu echipa. Ne-a bucurat nu doar rezultatul nostru, care este în cifre, dar în special sensul pe care l-a avut această campanie și sentimentul că efortul pe care l-am depus contează și pentru alți oameni. Vă mulțumim pentru această oportunitate și așteptăm să participăm și la campania din anul viitor, ca să putem atinge împreună rezultate cât mai frumoase”, echipa din cadrul companiei Ogilvy.

„Mă bucur să fiu parte a acestui proiect în care împreună cu echipa maib particip pentru al treilea an consecutiv și care demostrează de fiecare dată cât de valoroasă este puterea lui împreună, dar și empatia și grija față de aproapele nostru. Dacă în 2022 din partea echipei maib au participat trei voluntari, în ediția din acest an peste 30 de angajați maib s-au implicat în campanie. Mulțumim, Diaconia, pentru invitație și pentru parteneriat în acest proiect care promovează voluntariatul corporativ, omenia și faptele bune”, Andrei Ostrovschii, Event Manager maib.

Această întâlnire a fost un bun prilej pentru a exprima mulțumiri și a onora eforturile celor care au făcut posibilă desfășurarea cu succes a campaniei din acest an. Evenimentul a subliniat importanța solidarității și a implicării comunitare, demonstrând încă o dată că împreună putem face lucruri minunate.

Mulțumim maib pentru că a fost gazda evenimentului. Cu bucurie putem confirma că de-a lungul timpului, maib a devenit un partener de încredere valoros, alături de care putem face lucruri minunate.

Mulțumim promotorilor care au dus mesajul nostru către sute de oameni și i-au îndemnat să facă un bine: Sorina Obreja, Marco Ballerini, Olesea Sfecla, Ludmila Adamciuc, Stela Botez, Andrei Porubin, Pasha Parfeni, Marin Kapushon Cretu, Dor de Bun, Ana Cernicova.

Mulțumim fiecărei echipe în parte pentru că s-au alăturat demersului nostru și au dat dovadă de solidaritate și empatie: maib, Oamenii maib, Synevo Moldova, Premier Energy Moldova, Ogilvy Moldova, GRAWE Carat Asigurări, Amdaris, Liceul Teoretic ,,Pro Succes”, Instituția Publică Liceul Teoretic ” Alexandru Ioan Cuza”.

Mulțumim tuturor pentru efort și susținere. Ne dorim să rămâneți alături de noi pentru a continua să răspândim binele și să oferim grijă și ajutor celor care au nevoie.

Pe 27 aprilie o țară întreagă a donat produse neperisabile pentru ca oamenii nevoiași să aibă ce pune pe masă. Astfel, în cadrul Colectei naționale de produse alimentare neperisabile „Masa Bucuriei”, au fost colectate 57 tone de produse alimentare neperisabile, dintre care 5600 kg au fost distribuite sub formă de pachete alimentare în 40 de localități din țară, iar celelalte se vor transforma în prânzuri calde, pe parcursul întregului an, la cantinele sociale din Chișinău și întreaga țară.