08Nov

Bunătatea începe cu tine

Bunătatea ne definește ca oameni. Fie că este vorba de un zâmbet oferit unui străin sau o mână de ajutor pentru un om aflat în dificultate, fiecare gest contează. Poate că nu putem schimba totul peste noapte, dar orice pas mic făcut cu generozitate și empatie ne ajută să răspândim bunătatea în fiecare colț al lumii.

În luna noiembrie, când marcăm ziua internațională a bunăvoinței, ne propunem să organizăm, în colaborare cu Platforma pentru Promovarea și Dezvoltarea Filantropiei, un șir de activități cu genericul Bunătatea începe cu tine!

În acest an, partenerul nostru special este întreprinderea producătoare de miere Nectar Lux, o companie care înțelege puterea responsabilității sociale și dorește să facă o schimbare în bine în comunitatea noastră.

Vă îndemnăm să ne fiți alături în perioada campaniei „Săptămâna Națională a Bunătății” și să ne sprijiniți financiar, pentru că fiecare contribuție contează. Anunțați prietenii, familia și cunoștințele despre această campanie. Îndemnați-i să cumpere produsele marca Nectar Lux:

  • pe site;
  • pe pagina de Facebook;
  • la numărul de telefon – 078684396.
donează, diaconia

Toate resursele colectate în cadrul acestei campanii vor fi oferite Centrului Maternal „În Brațele Mamei”. Locul unde găsesc adăpost și sprijin mamele singure și copiii lor, care trec prin momente dificile.

𝐃𝐚̆𝐫𝐮𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐛𝐮𝐧𝐚̆𝐭𝐚𝐭𝐞. 𝐀𝐣𝐮𝐭𝐚̆ 𝐨 𝐦𝐚𝐦𝐚 𝐬𝐚̆-𝐬̦𝐢 𝐭̦𝐢𝐧𝐚̆ 𝐩𝐫𝐮𝐧𝐜𝐮𝐥 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐚𝐩𝐞.