27Jun

Activități cu gust de vara la Centrul „Sfânta Ana”

Vara e mult mai colorată la Centrul Multifuncțional pentru Copil și Familie „Sfânta Ana”.

Aici, 25 de copii se bucură zilnic de un șir de activități interesante și diverse precum:

  • Ateliere de creație;
  • Dezvoltare personală;
  • Sport;
  • Colaj artistic;
  • Activități SOLE;
  • Ateliere culinare.

Excursiile sunt cu siguranță activitatea preferată și așteptată cu nerăbdare de toți copiii. Acestea le oferă oportunitatea de a explora locuri noi și de a învăța lucruri interesante într-un mod interactiv și distractiv.  

La Stația de pompieri, copiii au descoperit cum se desfășoară o zi din viața unui pompier și au învățat despre curaj și altruism.

O experiență inedită copii au trit-o la Premier Energy Distribution. Aici au aflat cum ajunge energia în casele oamenilor și cum trebuie să se protejeze pentru a preveni orice incidente.

Vizitând Lanul de levănțică (Lavanda.md) micii exploratori au savurat din plin mirosul florilor de levănțică.

„Îmi place la centru. Avem un program foarte interesant. Mi-am făcut mulți prieteni și aștept cu nerăbdare să aflu ce activități vom mai face. Aici sunt cei mai tari pedagogi, cred că nu-i voi uita niciodată. ” – Nicolae, 8 ani, beneficiar.

Cu siguranță această vară va rămâne în amintirea copiilor de la centrul ca una dintre cele mai frumoase și mai captivante experințe.

Centrul Multifuncțional pentru Copil și Familie „Sfânta Ana” este un proiect implementat de către Misiunea Socială „Diaconia” cu sprijinul financiar al Caritas Austria.