13Oct

Am semănat bucurie și cunoștințe pentru a înmulți fericirea și siguranța

Toamna aceasta numărăm zâmbetele pe care le-am livrat în satele Moldovei. Am tot semănat bucurie și cunoștințe pentru a înmulți fericirea și siguranța. Astăzi cu drag putem afirma că am făcut lumea un pic mai bună și mai sigură.

Grație unui parteneriat de responsabilitate socială corporativă cu echipa Premier Energy Distribution, care au acoperit costurile de logistică pentru 10 ateliere interactive, am ajuns în 10 localități din țară: Săseni, Lucașeuca, Costești, Feștelița, Inești, Anenii Noi, Peresecina, Cornova, Anenii Noi, Coșcalia.

Peste 600 de copii dornici de distracție și însetați de nou au participat cu mult entuziasm la activitățile noastre din cadrul proiectului „Ludobus”. Am reușit prin joc să educăm și să dezvoltăm deprinderi de securitate electrică importante pentru o copilărie în siguranță.

Voluntarii noștri de la Young Diaconia Chișinău, harnici și dedicați, au fost cei care au dat culoare acestui proiect și au transformat fiecare întâlnire cu copiii în sărbătoare. Despre cât entuziasm și suflet depune echipa de voluntari pentru ca atelierele să fie atractive și pe placul copiilor, ne spune Daniela Groza, Coordonator Departamentul de voluntari Diaconia:

Pentru al treilea an cosecutiv avem ocazia să le vorbim ALTFEL copiilor despre electricitate. Este incredibil cât de multe poți asimila atunci când introduci jocuri și dansuri în procesul de învățare și când vorbim de distracție, afirm cu certitudine că echipa noastră de voluntari e pe primul loc. Un mare mulțumesc lui Energică, cea mai faină pufoasă și devotată mascotă, care ne-a însoțit în toate atelierele și a dăruit sute de zâmbete și îmbrățișări.”

Ludobusul este un serviciu inovativ de educație nonformală, menit să ofere copiilor din localitățile rurale accesul la joc și educație. Este un microbus dotat cu o ludotecă de activități/jocuri pentru toate vârstele.

Suntem recunoscători echipei Premier Energy Distribution pentru angajamentul constant și pentru eforturile depuse în sprijinul acestui proiect de responsabilitate socială deosebit de important.

Să fii informat înseamnă să fii protejat!