14Jul

Un an de bunătate, prietenie și solidaritate!

A trecut un an de când 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗠𝘂𝗹𝘁𝗶𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗖𝗼𝗽𝗶𝗹 𝘀̦𝗶 𝗙𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲 „𝗦𝗳𝗮̂𝗻𝘁𝗮 𝗔𝗻𝗮” a devenit un spațiu prietenos și sigur pentru copiii și familiile care trec prin situații dificile.

Acest eveniment a constituit un prilej bun de a face o totalizare a faptelor bune. Suntem bucuroși să remarcăm că am reușit să fim gazde primitoare și prieteni săritori la nevoie pentru 𝟭𝟱𝟱𝟬 de familii din Moldova și pentru 𝟱𝟭𝟮𝟬 de mame, bunici și copii refugiați din Ucraina, găzduiți temporar în țara noastră.

În această perioadă, am avut grijă ca toate familile din program să-și dezvolte reziliența față de situațiile de criză, să-și reevalueze nevoile individuale și să facă propriile alegeri pentru a-și redobândi propria autonomie în viața de zi cu zi.

Centrul „Sfânta Ana” oferă soluții viabile pentru un spectru larg de nevoi: servicii individualizate de asistență socială, servicii de consiliere juridică, accesul la activități educative pentru copii și o platformă sigură pentru interacțiunea deschisă și regulată între grupurile sociale, în special femei.

Centrul Multifuncțional pentru Copil și Familie „Sfânta Ana” a fost lansat pe 14 iulie 2022 de Misiunea Socială „Diaconia” cu sprijinul financiar al Caritas Austria și Nachbar in Not.

Toate serviciile din Centru sunt GRATUITE. Pentru mai multe detalii, ne găsiți la 𝟬𝟮𝟮 𝟭𝟬 𝟱𝟳 𝟯𝟰