print
Celebrul psihosociolog francez Jacques Salomé vine pentru prima dată în Moldova
24.10.2018
512 Accesări

În perioada 5-7 noiembrie, cunoscutul psihosociolog francez Jacques Salomé, autor a scris peste 70 de volume de psihologie, sociologie şi relaţionare, vine în premieră la Chişinău pentru a lansa cea mai recenta carte a sa „Un strop de eternitate” , apărută la Editura „Curtea Veche”. Evenimentul va cuprinde şi două ateliere inedite pentru publicul de aici despre  relaţiile umane. Fondatorul şcolii de relaţionare ESPERE vine la invitaţia Misiunii Sociale „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei cu sprijinul echipei Learning Ecosystem (România) şi partenerilor Curtea Veche Publishing, Librarius şi Universitatea de Stat din Moldova.

Pe data de 6 noiembrie, în incinta Universităţii de Stat, autorul va avea o întâlnire cu studenţi şi profesori pe tematica visuri, dorinţe şi realizarea acestora.

În aceeaşi zi, la ora 18:00, la Summit Events, str. Tighina 49/3, va avea loc evenimentul de lansare a cărţii „Un strop de eternitate”- cea mai recentă publicaţie a autorului, un bestseller care la Bookfest Bucureşti a fost cea mai vândută carte de la  Curtea Veche Publishing. Evenimentul va cuprinde un atelier de relaţionare realizat de către Valeria Salomé, soţia autorului şi Cristina Elena Neguţ, senior trainer la Learning Ecosystem format în metoda E.S.P.E.R.E în primul grup din România. La fel, cititorii vor avea ocazia să adreseze întrebări și să primească autografe din partea autorului.

Igor Belei, director executiv al Misiunii Sociale „Diaconia”: Diaconia întotdeauna a abordat nevoia beneficiarilor exhaustiv. În ciuda faptului că problemele de relaționare nu sunt conștientizate de aceştia, ele stau la baza vulnerabilității lor. Abordarea lui Jacques Salomé este un pilon în activitatea noastră pentru a îmbunătăți în permanență relațiile dintre oameni.  Avem certitudinea că toți cei care vor trăi bucuria întâlnirii cu autorul și opera sa, în cadrul evenimentelor organizate la Chișinău, vor descoperi o altă abordare a relațiilor și a comunicării relaționale. Prezenţa  lui Jacques Salomé va aduce un strop de eternitate în viața fiecăruia.

În bestsellerul „Un strop de eternitate” autorul scrie despre reguli de igiena relaţională, sfaturi pentru părinţi, gânduri despre iubire şi cuplu, mărturisiri despre boală şi traumă, amintiri despre mamele de altădată. Cartea include şi mărturii de la cititorii operei sale precum şi experienţele personale emoţionante din viaţa autorului.

Pentru a participa la evenimentul de lansare a cărţii, vă rugăm să vă înregistraţi în prealabil. Link: http://bit.ly/2ScL2Hp 

Intrare liberă.

Organizator: Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei, Learning Ecosystem (Bucureşti).

Parteneri:  Editura Curtea Veche Publishing, Librarius, Universitatea de Stat din Moldova.

 

 

Date de Contact:

Olesea Cuşnir, responsabil de relaţiile cu presa – 069 50 93 88

Email –  pr.diaconia@gmail.com

 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.