print
Anunţăm suspendarea colectării de bunuri la boxele din sectoarele Botanica şi Telecentru!
05.10.2018
1366 Accesări

Misiunea Socială "Diaconia,, anunţă suspendarea temporară a colectei de bunuri în programul Banca de Haine la boxele din sectorul Botanica, str. Independenţei 4/1 şi Telecentru, str. Miorita 11.

Din cauza vandalizării repetate a boxelor şi a furturilor de haine, începând de astăzi, 05 octombrie, acestea vor fi demontate din locaţiile menţionate mai sus. Colectarea va fi reluată după identificarea unei soluţii.

În continuare, colectarea de bunuri va fi efectuată în următoarele locaţii din Chişinău: bd. Moscova, 10/1; str. Onisifor Ghibu 7/2; str. Ion Dumeniuc 12.

Prin intermediul acestui program, donaţiile aduse în punctele de colectare ajung la oamenii nevoiaşi din întreaga ţară. Din acest motiv, este foarte important ca toţi cei care observă defecţiuni sau vandalizări ale boxelor să ne comunice la numărul de tel: 067 712 300

Menţionăm că Banca de Haine este primul program de colectare publică de bunuri. Scopul programului este de a promova solidaritatea și a ajuta oamenii nevoiaşi prin oferirea unor donații sistematice de bunuri noi sau utilizate.

Pe parcursul a doi ani de activitate, prin intermediul celor 5 boxe amplasate în Chișinău, au fost colectate peste şi distribuite 118 tone de bunuri, au fost aprovizionate constant 45 de localităţi (parohii), dintre care 20 au amenajate garderobe sociale.

Responsabil de relații cu presa:

Olesea Cușnir- 069 509 388

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.