print
Diaconia recrutează voluntari pentru implicarea în organizarea „Maratonului Copiilor”.
03.10.2018
216 Accesări

Dacă vrei să acorzi puțin din timpul tău celor care au nevoie, vino alături de noi SĂ AJUTĂM ÎMPREUNĂ. Devină voluntar la cel mai frumos eveniment caritabil cu scopul de a oferi copiilor din familii nevoiaşe şansa de a merge la şcoală!  

Pe data de 13 octombrieMisiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Maratonul copiilor. Evenimentul de caritate, dedicat copiilor cu vârsta între 6 și 12 ani, se va desfășura la Manejul de Atletică Ușoară, strada Andrei Doga 26, începând cu ora 10:00.   

Scopul evenimentului este de a colecta fonduri necesare pentru a susține copiii din familii nevoiașe să meargă la școală.

Viorica Tcaci, voluntar „Maratonul Copiilor” 2017  

„E un eveniment în care ai posibilitatea sa te simţi din nou copil. Să trăiești emoțiile copilăriei, a competiției și a bunătății alături de sute de copiii. Pe lângă vasta experiență de a lucra în echipă, de a comunica cu participanţii și părinții, de a interveni într-o problemă neprevăzută pentru a-i găsi soluția rapidă, ai șansa sa-ţi faci zeci de prieteni printre tinerii voluntari care vor lucra cot la cot pentru o cauza nobilă.
Iar ca bonus, ai ocazia să petreci o sâmbătă altfel, un weekend  frumos, cu momente memorabile,  peripeții și noi experiențe. Succes tuturor!”

În cadrul Maratonului, vor fi implicați o sută de voluntari – tineri care vor avea atribuții indispensabile în desfășurarea evenimentului.

Responsabilități: implicarea în amenajarea terenului sportiv, organizarea și desfășurarea atelierelor creative, supravegherea copiilor pe pistă, oferirea bilețelelor cu indicarea distanței alergate, înmânarea diplomelor pentru participanți, pregătirea pungilor cu premii etc.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI.

Ai decis să te înscrii în cursa bunătății? Sună la numărul de telefon: 060 099 233 sau găsește-ne pe pagina noastră de  Facebook, Misiunea Socială Diaconia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.