print
Misiunea Socială „Diaconia” a lansat raportul de activitate pentru anul 2017
04.07.2018
217 Accesări

Misiunea Socială „Diaconia” a lansat raportul de activitate pentru anul 2017. Printre principalele priorităţi a organizaţiei au fost dezvoltarea comunităților prin lansarea de servicii sociale în localitățile rurale din țară, asistenţa cuplurilor mamă-copil în situaţie de criză, creşterea gradului de solidaritate în rândul tinerilor prin Taberele Spirituale şi implicarea în campanii, dezvoltarea unui model de asistență a persoanelor aflate la limita existenței prin Cantina Mobilă ect.

IGOR BELEI, director executiv al Misiunii Sociale„Diaconia”:

”De 17 ani, în echipa Diaconiei, alături de voluntari, parteneri şi donatori exersăm slujirea aproapelui , dar şi filantropia - dragostea de aproapele prin fapte concrete.
În 2017 aceste fapte s-au materializat în realizările regăsite pe fiecare pagină din acest Raport. Am ţinut să le împărtăşim nu spre lauda noastră, dar pentru a le mulţumi celor care au dăruit din puţinul lor resurse şi timp pentru a-i ajuta pe oamenii aflaţi în nevoie.”

La fel, în acest an, Diaconia a ajuns la cifra de 100 copii pe care i-a ajutat prin Centrul Maternal să crească în braţele mamei. Au fost deschise mai multe Garderobe Sociale și colectate peste 37 tone de produse alimentare în Campania de Paști ”Masa Bucuriei” .

Vezi și alte realizări ale Diaconiei. Răsfoiește online  AICI  raportul de activitate al organizației pentru anul 2017.

 

 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.