print
Garderobă socială pentru oamenii nevoiaşi din Slobozia Mare
18.06.2018
2924 Accesări

De curând, în satul Slobozia Mare, raionul Cahul a fost lansată o nouă Garderobă Socială pentru oamenii nevoiaşi din localitate.

La deschiderea a fost prezent Preasfințitul Părinte Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, care i-a felicitat pe cei care au lucrat pentru realizarea acestui proiect, dar şi a menţionat importanţa şi necesitatea de a continua aceste activităţi sociale, asigurând că personal va depune efort pentru îmbunătăţirea lor.

La eveniment au participat și Linda Ammendola şi Emanuela Bartoli, reprezentante ale Monaco Aide & Presence, organizație care susține proiectul.

 „Suntem bucuroși să ajutăm oamenii aflaţi în dificultate şi să ofere un sprijin pentru aceştia. Considerăm că proiectele dezvoltate de Diaconia sunt interesante, dar și bine gestionate.”

Garderoba Socială este parte a programului „Banca de Haine” prin intermediu căruia Diaconia vine cu o soluție viabilă pentru problemele identificate în comunităţi. Pe parcursul anului 2017, prin programul ”Banca de Haine” au fost colectate 55 048 kg de bunuri materiale. Aceste bunuri au ajuns în 35 de localităţi din Republica Moldova unde activează parohii ale Mitropoliei Basarabiei și 26 de ONG-uri.

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.