print
Un grup de voluntari activi din cadrul Young Diaconia vor avea parte de un schimb de experiență în Bosnia și Herțegovina
06.06.2018
521 Accesări

În perioada 22 iunie – 6 iulie, un grup de voluntari activi din cadrul Young Diaconia vor avea parte de un schimb de experiență în Bosnia și Herțegovina. Acolo tinerii noștri se vor implica în activitățile de voluntariat și vor acumula experiență de la colegii de acolo.

De curând, aceștia au avut parte de o formare de două zile cu Diana Cossi, voluntar din cadru Caritas Italia și Asociația Youth for Peace (Tinerii pentru Pace).

Aceasta le-a vorbit despre țara unde urmează să petreacă 2 săptămâni, cum să facă o prezentare a țării lor, dar și cum să consolideze spiritul de echipă.

Diana Cossi, CCP din cadru Caritas Italia și Asociația Youth for Peace: ” Schimbul intercultural care va avea loc în Bosnia și Herțegovina e o posibilitate unică pentru cei 8 tineri din Young Diaconia. În aceste 2 zile de formare am vorbit despre auto-cunoaștere, despre lucru în echipa, dar și despre activitatea unde urmează să fie implicați tinerii. Lucrul cu acești tineri ne umple de entuziasm și speranță pentru o posibilă schimbare.”

Voluntarii vor mai avea parte de o formare unde vor învăța jocuri și activități pentru copii.

 

 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.