print
Recomandări pentru donatorii din programul "Banca de Haine"
08.05.2018
2562 Accesări

Pe parcursul anului 2017, prin programul ”Banca de Haine” au fost colectate 55 048 kg de bunuri materiale, care au ajuns în 35 de localităţi din Republica Moldova. Au fost aprovizionate 17 garderobe sociale şi oferite donaţii ca răspuns la solicitările de ajutor din partea a 26 ONG-uri sociale.   

Acestea sunt rezultatele care în mare parte se datorează celor care cu dragoste și responsabilitate au donat haine, încălțăminte, jucării sau alte bunuri ce au încălzit sufletele 

oamenilor nevoiași, familiilor social vulnerabile, bătrânilor, persoanele fără adăpost din întreaga ţară.

Le mulțumim tuturor pentru încredere și susținere.

Pentru ca donaţiile să ajungă în continuare în siguranţă la destinatari, vă îndemnăm să respectaţi câteva reguli deosebit de importante:

  • Nu lăsați pachetele cu donații lângă boxă. Asiguraţi-vă că bunurile ajung în boxe, așa cum nu putem garantata siguranţa bunurilor lăsate în afara boxelor. 
  • Dacă boxa este plină vă rugăm să reveniţi la sfârşitul zilelor când are loc colectarea de bunuri.
  • Bunurile sunt colectate de 3 ori pe săptămână: luni, miercuri și vineri.
  • Dacă doriți să donați o cantitate mai mare de bunuri materiale, Vă rugăm să le aduceți direct la sediul Misiunii Sociale „Diaconia”: Poșta Veche, str. Criuleni 22, sau contactați-ne la: 067 712 300.
  • Bunurile trebuie să fie curate și îngrijite. 
  • Toate donațiile trebuie lăsate în pungi sau saci legați. 
  • Obiecte admise pentru a fi donate: lenjerie de pat, haine, încălțăminte, jucării.

 Banca de Haine este primul program de colectare publică de bunuri. Scopul programului este de a promova solidaritatea și a ajuta oamenii nevoiaşi prin oferirea unor donații sistematice de bunuri noi.

 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.