print
Parlamentul Copiilor din localitatea Feteşti, Edineţ a prezentat primul proiect realizat în cadrul programului DARE
03.05.2018
396 Accesări

Parlamentul Copiilor din localitatea Feteşti, Edineţ a organizat pe 26 aprilie un eveniment de prezentare a primului proiect realizat din cadrul programului DARE.

Tinerii din Parlament au demonstrat achiziţiile şi au vorbit despre proiect, iar copiii din şcoală au avut parte de activităţi și jocuri sportive.

Pentru realizarea acestui proiect tinerii din Parlamentul Copiilor au analizat nevoile comunităţii şi au ales la nevoile cărui domeniu să răspundă proiectul lor. Membrii Parlamentului s-au împărţit în 3 grupuri, iar fiecare grup a ales o nevoie (din lista de nevoi ale școlii) la care să răspundă proiectul lor. Fiecare grup a cercetat, a ales soluţii și a discutat despre proiect cu directoarea şi profesorii. După ce şi-au făcut o schiţă au avut loc alegeri la care fiecare grup şi–a prezentat propunerea de proiect:

1. „Scopul nostru principal este confortul copiilor”

2. „Noi avem cunoştinţe, vrem să experimentăm”

3. „Sportul este pentru noi”.

 

La alegeri au participat 213 persoane. În urma numărării voturilor a câştigat proiectul „Sportul este pentru noi” . În cadrul proiectului tinerii parlamentari au procurat inventar sportiv, jocuri de masă şi 16 uniforme sportive pentru echipa de volei a şcolii.


 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.