print
Fii Super Erou în viața unei persoane nevoiașe.
21.03.2018
532 Accesări

,,Diaconia” recrutează voluntari în cadrul campaniei de Paști ,,Masa Bucuriei”. Campania va culmina la data de 31 martie cu o zi în care, în 100 de magazine din 22 de localități din întreaga țară, va avea loc o colectă națională de produse alimentare neperisabile. La intrarea în magazin, cumpărătorul va fi îndemnat de către voluntarii Diaconia să doneze pentru susținerea scopul campaniei. Toate resursele adunate se vor transforma în pachete alimentare și prânzuri calde oferite pe parcursul întregului an la cantinele Diaconiei și partenerilor sociali.

 Pentru a se implica la colectarea de produse alimentare, toţi voluntarii participă la sesiuni de instruire. În cadrul sesiunilor de formare, tinerii își dezvoltă abilităţile necesare pentru a interacţiona cu populaţia şi a o motiva să susţină oamenii nevoiaşi prin donaţii.

Toți doritorii de a se implica în campania „Masa Bucuriei” pot aplica atât în rol de voluntar, cât și lider de echipă. Află detalii despre responsabilitățile și posibilitățile de implicare aici.

Privește un video cu o echipă de voluntari care vor fi în acest an Super Eroi:

 Exprimă-ți dorința de a deveni Super Erou. Până la data de 31 martie, completează formularul de aplicare și înscrie-te în rândul celor care schimbă societatea spre bine.

 

 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.